Varg Veum: De dødes dal

Varg Veum: De dødes dal - Gunnar Staalesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Varg Veum: De dødes dal.pdf
ISBN
6289561953290

BESKRIVELSE

En dag i november 1970 blir en kvinne funnet død i Isdalen ved Bergen. Liket blir aldri identifisert, og hun huskes senere bare som "Isdalskvinnen". Et halvt års tid senere er den unge barnevernsarbeideren Varg Veum på leting etter en ung pike som er forsvunnet i Bergens narkomiljø. Noe av det første han finner, er et lik.... Parallelt med politiet foretar Veum sine egne undersøkelser. Noen tråder peker i samme retning: Kan det være en sammenheng mellom de to hendelsene? "De dødes dal" er første album i en serie på syv, under fellestittelen "7 fjell". I dette albumet møter vi den unge Varg Veum, før han åpner sin praksis som privatdetektiv. "

Språket er ganske komplisert, men historien er spennende og lett å ... Når foregår fortellingene om Varg Veum? "Fra en privatdetektivs barndom" -november 1954. Dødens drabanter (ett kapittel) - juli 1970.

by Gunnar Staalesen. 3.80 · 15 Ratings · published 2004 · 1 edition.

RELATERTE BØKER