Olav Audunssøn og hans barn

Olav Audunssøn og hans barn - Sigrid Undset | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Undset
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Olav Audunssøn og hans barn.pdf
ISBN
5761916263510

BESKRIVELSE

Sigrid Undsets verker utgis på ny, og i 2007 vil romanene, novellesamlingene, diktsamlingen og helgenbiografiene foreligge komplett i 20 bind. I tillegg kommer fire bind som inneholder essays og artikler. Bøkene selges enkeltvis fram til 2007, og deretter også samlet.

Også bind to, Olav Audunssøn og hans barn (1927), er delt opp i flere bøker, men denne gangen er det fire av dem. Nå har jeg lest ut første bok, som er blitt gitt tittelen Veiskillet. Olav Audunssøn og hans barn ~ Sigrid Undset Bøkene om Olav Audunssøn har jeg holdt på med ganske lenge, og det å avslutte dem fortoner seg merkverdig.

"Olav Audunssøn og hans barn" er andre boken i tobindsverket om Olav, og her fortsetter han sin kamp for å forstå livet og de sterke kreftene som driver menneskene. Olav Audunssøn og hans barn. På lager.

RELATERTE BØKER