Meg uten deg

Meg uten deg - Kelly Rimmer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kelly Rimmer
DIMENSJON
6,51 MB
FILNAVN
Meg uten deg.pdf
ISBN
9122830389172

BESKRIVELSE

"For ett år siden møtte jeg mitt livs store kjærlighet. Med tanke på at ingen av oss trodde på kjærlighet ved første blikk, kom vi temmelig tett på hverandre. Lilah MacDonald var nydelig på alle tenkelige måter. Hun lærte meg så mye om livet og hvordan jeg skulle leve. Hun ga meg så mye, men hun bar på en hemmelighet som hun visste ville knuse hjertet mitt. Jeg heter Callum Roberts, og dette er vår historie." En bok som får deg til å le, gråte og holde godt fast på de du elsker - til alle som elsker Jojo Moyes, Dave Nicholls og Nicholas Sparks. «Jeg lo, jeg gråt, men mest av alt elsket jeg denne historien.» Goodreads

Men hvis de låser blikket sitt fast i deg, utrettelig stirring, ... Men noen ganger griper jeg meg selv i å tenke som DumDum Boys i låta «Idyll»: «Du har aldri sett meg uten deg. På langt nær så tøff, nei» For det vi ser, er en liten flik av hverandres hverdag.

Det andre er den stødige stirringen. Menn er forsiktige med å vise følelser.

RELATERTE BØKER