Tilbake til Tall Oaks

Tilbake til Tall Oaks - Kathleen Grissom | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathleen Grissom
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Tilbake til Tall Oaks.pdf
ISBN
8209416466386

BESKRIVELSE

Når en hvit slavejente bryter plantasjens uskrevne regler, utløser hun en tragedie som får frem både det beste og det verste i menneskene hun har begynt å kalle sin familie.Syv år gamle Lavinia blir foreldreløs under overfarten fra Irland til Amerika. Kapteinen tar henne med hjem til tobakksplantasjen han eier i Tall Oaks i Virginia, der hun skal bo og arbeide sammen med slavene. Lavinia blir tatt vare på av Belle, som er kapteinens uekte datter. Hun knytter sterke bånd til sin nye familie, selv om hun skiller seg ut fra de andre med sin hvite hud.En dag får Lavinia beskjed om å flytte inn i herskapshuset og bli en del av kapteinens familie. Men bak den fine fasaden er forholdene alt annet enn trivelige, herren i huset er fraværende og hans elskerinne avhengig av opium. Lavinia føler seg fanget mellom to verdener. Den dagen hennes lojalitet settes på prøve og hun tvinges til å velge side, kommer betente hemmeligheter og farlige sannheter frem i lyset - og liv blir satt i fare.Tilbake til Tall Oaks er en gripende pageturner av en roman som stiller mange spørsmål og som utforsker meningen med familie, kjærlighet og lojalitet.GIKK RETT INN PÅ 3. PLASS PÅ NEW YORK TIMES BESTSELGERLISTE"... vanskelig for leseren å legge fra seg boken før alle intriger er nøstet opp." Publishers Weekly«En spennende debut.» Kirkus Reviews

Read 18,135 reviews from the world's largest community for readers. Lavinia er syv år når hun blir foreldreløs på vei fra Irl... Pris: 113,-.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2012 Lengde: 14 t. 06 min.

RELATERTE BØKER