Er muslimske kvinner undertrykt?

Er muslimske kvinner undertrykt? - Anne Sofie Roald | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Sofie Roald
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Er muslimske kvinner undertrykt?.pdf
ISBN
1830617657623

BESKRIVELSE

Boka ser på hvordan de muslimske kvinnene ikke bare blir påvirket av det muslimske miljøet, men også av det norske synet på dem som "undertrykte". Boka undersøker i hvilken grad undertrykkelse og press mot muslimske kvinner også kommer fra det norske storsamfunnet. Den handler også om den muslimske klesdrakten, om sløret, om selve kulturmøtet mellom innvandrere og det norske samfunnet og om hvordan det er å ha en såkalt bindestreksidentitet.

Publikasjonsniv ... Kvinner og religion kan være et omstridt tema, og alle kilder både trykt og på nett bør behandles slik. En vil finne svært forskjellige fortolkninger av både skrift og praksis.

Han jobber i Den norske Helsingforskomité, og beskriver seg selv som menneskerettighetsaktivist som er opptatt av religions- og livssynsfrihet. Tilsløring eller tildekking av hele kroppen er uten tvil påbudt for muslimske kvinner i islam og er et utrykk for ærbarheten(modesty) til muslimske menn til å eie muslimsk kvinner som sitt eget plantefelt(fødemaskin) til å føde muslimske barn for å bringe islam.. Yngre kvinner med mulighet til ekteskap og barn er derfor av viktigere betydning for islam enn eldre kvinner uten mulighet ... Les Er muslimske kvinner undertrykt? boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER