Skatterett for økonomistudenter

Skatterett for økonomistudenter - Anders Berg Olsen, Anne Marit Vigdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Berg Olsen, Anne Marit Vigdal
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Skatterett for økonomistudenter.pdf
ISBN
6035394952965

BESKRIVELSE

Med utgangspunkt i praktiske eksempler gir læreboken den forståelsen av skatteretten som studenter i økonomi og administrasjon, regnskap og revisjon trenger. Boken dekker læringskravene for inntektsskatterett for regnskapsførerutdanning. Hovedvekten er på beskatning av næringsdrivende, selskaper og eiere. Andre utgave av boken er oppdatert med endringer i skattereglene fram til mai 2018. Med læreboken følger en oppgavesamling og nettressurser for studenter og forelesere. Anne Marit Vigdal er jurist og master of management i skatte-og avgiftsrett. Hun er ansatt ved NTNU Handelshøyskolen innen forretningsjus og skatt. Anders Berg Olsen er jurist og statsautorisert revisor. Han er ansatt ved NTNU Handelshøyskolen innen bedriftsøkonomi, regnskap og skatt

Pocket. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Skatterett for økonomistudenter av Anders Berg Olsen, Anne Marit Vigdal (ISBN 9788245024654) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER