Olivenolje

Olivenolje - Lise Margrethe Fahre Fon | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Margrethe Fahre Fon
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Olivenolje.pdf
ISBN
1789516215700

BESKRIVELSE

Boken henvender seg til deg som:Liker å feriere ved Middelhavet og vil vite mer om denne livskulturen. Boken presenterer olivengårder og deres familier ved Middelhavet.Liker mat fra området rundt Middelhavet. Boken inneholder nesten 100 spennendeoppskrifter med olivenolje som er inspirert fra dette kjøkken.Ønsker å vite mer om olivenoljens gunstige helsevirkninger. Dr. Trond Holm,indremedisiner og spesialist på hjertesykdommer, forteller inspirerende i boken omhelsefordeler med inntak av olivenolje.Vil vite mer om dyrking, høsting og pressing av oliven. Boken viser prosessen frafrukten er på treet til oljen er på flaske.Er opptatt av smaken og kvaliteten på olivenolje. Det forklares hvordan man kansmake en olivenolje og kjenne om den er god.Vil vite mer om oliventrærnes? og olivenoljens historie og symbolske betydning.Boken går tilbake til det man tror er treets opprinnelse. Vi får høre om hvordan treetog dets frukt har betydd mye for mange gjennom tusener av år.Mer info på www.olivengull.no

Kun med de beste råvarer fra Middelhavet. En extra virgin olivenolje brukes derfor først og fremst kald og der smaken av oljen kommer til sin rett, i dressinger, marinader, over pasta og grønnsaker. Det er bortkastet å steke mat i denne oljen.

Mattilsynet har tidligere analysert mange vegetabilske oljer - både kaldpressede og raffinerte - på det norske markedet for det kreftframkallende stoffet PAH, men fant generelt svært lave nivåer. Olivenolje er olje som utvinnes av fruktene fra oliventreet (oljetreet), Olea europaea. Den er som oftest lys gul av farge, men kan også ha et grønt skjær på grunn av innhold av klorofyll.

RELATERTE BØKER