Metodene våre

Metodene våre En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Metodene våre.pdf
ISBN
5985814625904

BESKRIVELSE

I denne boka forteller erfarne samfunnsvitenskapelige forskere om egne prosjekter. Et bredt sett av metoder og metodespørsmål er representert. Her er både kvalitative og kvantitative metoder, rettet både mot makro- og mikronivå. Boka belyser metodeutfordringer blant annet i studier av eliter, innvandrere og inkludering - og ekskludering, klasser og utdanning, sykdomsprestisje, tretthet, bedriftsledelse og nettverk, kjærlighet og skilsmisse, og barndom i Kina. Har litteraturlister.

Bedre prestasjoner. Våre effektive og miljøvennlig metoder for desinfisering, er egnet til alle mulige lokaler som store og små rom - og kan brukes på de fleste materialer og overflater. De ulike metodene dreper bakterier, virus, sopp og sporer.

Her er både kvalitative og kvantitative metoder, rettet b Metodene våre eksempler fra samfunnsvitenskaplig forskning. Dag Album (Redaktør) ; Marianne Nordli Hansen (Redaktør) ; Karin Widerberg (Redaktør) I denne boka forteller erfarne samfunnsvitenskapelige forskere om egne prosjekter.

RELATERTE BØKER