Mat for glade tarmer

Mat for glade tarmer - Søren Lange, Mette Bender | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Søren Lange, Mette Bender
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Mat for glade tarmer.pdf
ISBN
2506841985778

BESKRIVELSE

En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten.I boken får du:En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virkerEn lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikaltEn oversikt over de 20 råvarene som inneholder mest prebiotika42 oppskrifter på retter som inneholder store mengder prebiotika i lett tilgjengelige matvarerDet er så enkelt å spise den maten som gir best næring til de gode tarmbakteriene, og det betyr så mye for hele kroppen. Med denne boka kan du begynne i dag, og oppnå en topptrimmet tarm!

Søren Lange; Mette Bender; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter) Bla i boka En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som ... Fermentert mat og drikke er glemte matskatter som byr på nydelige smaker.

pris 379,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

RELATERTE BØKER