Friluftslivsveiledning vinterstid

Friluftslivsveiledning vinterstid - André Horgen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André Horgen
DIMENSJON
10,2 MB
FILNAVN
Friluftslivsveiledning vinterstid.pdf
ISBN
2842607159806

BESKRIVELSE

Friluftslivsveiledning vinterstid handler om formidling av praktisk vinterfriluftsliv og tar for seg både vinterfriluftsliv og friluftslivsveiledning. Den henvender seg i første rekke til studenter som utdanner seg til å bli friluftslivsveiledere i vinterskogen og på vinterfjellet. Sekundært henvender den seg til veiledere, turledere og guider, samt lærere og andre «ute-pedagoger» som allerede beskjeftiger seg med formidling av vinterfriluftsliv i ulike sammenhenger. Boken er derfor bredt anlagt og tar for seg ulike praktiske sider ved det å ferdes i naturen vinterstid, samtidig som veilederperspektivet hele tiden er med. Stoffet er organisert i tre hoveddeler: Før ferden omhandler forberedelsesfasen frem mot ferden og gir blant annet en teoretisk innføring i veilederrollen, snø, skred og ferdplanlegging. Underveis tar for seg det som foregår ute i felt mens man er på tur. Etter ferden handler om hva man gjør når ferden er over, og man er vel hjemme igjen.

Den henvender seg i første rekke til studenter som utdanner seg til å bli friluftslivsveiledere i vinterskogen og på vinterfjellet. 2013: «Friluftslivsveiledning». Innlegg på Den Norske Turistforenings konferanse for egne turledere, instruktører og ressurspersoner.

Norske serier | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 70 70 (mandag-fredag 08-19). 2 2. studieår FLU-1013: PEDAGOGIKK, 20 studiepoeng Tema: PEDAGOGIKK OG DIDAKTIKK Grindheim, L-T.

RELATERTE BØKER