En reise gjennom Baltikum

En reise gjennom Baltikum - Per Egil Hegge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Hegge
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
En reise gjennom Baltikum.pdf
ISBN
9657091833032

BESKRIVELSE

Vi har tre naboer i øst. Men vi oppfattet ikke Estland, Latvia og Litauen som særlig nære da de var under Sovjetunionens vinger. I dag trekker nordmenn til Baltikum - og det er ikke uten grunn. Etter at Jernteppet ble revet og de baltiske landene erklærte sin selvstendighet, er de blitt en integrert del av Europa. Kulturelt har de vært det hele tiden - under den kommunistiske overflaten. I denne boken tar Per Egil Hegge deg gjennom de baltiske landene - til ukjente steder og gjennom spennende historier.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... En reise gjennom Baltikum.

Etter ankomsten til det sentralt beliggende hotellet spaserer vi en kort tur gjennom den spennende universitetsbyen og slutter ved rådhuset i byens sentrum. ...

RELATERTE BØKER