Den digitale helsetjenesten

Den digitale helsetjenesten - Hans Nielsen Hauge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Nielsen Hauge
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Den digitale helsetjenesten.pdf
ISBN
4983233569438

BESKRIVELSE

Den digitale helsetjenesten er både en fagbok og en lærebok om e-helse. Den presenterer en omfattende og systematisk gjennomgang av helsetjenestens utvikling, fra en papirbasert og manuell tjeneste til en fremtidig digitalisert helsetjeneste. Boken fremhever hvordan digitaliseringen kan bidra til økt pasientsikkerhet, økt kvalitet og høyere effektivitet i helsetjenestene, blant annet gjennom prosess og beslutningsstøtte. Boken henvender seg i første omgang til helsepersonell og studenter innen medisin og helsefag. Den kan også leses av ledere innen helsetjenesten, ansatte i helseadministrasjonen, og politikere som arbeider med helseproblematikk. IT-bransjen har fått en naturlig plass i helsetjenesten og det er et sterkt behov for å bryte ned språkbarrierer og profesjonsgrenser slik at man bedre kan forstå hverandres arbeid og motivasjon. Derfor henvender boken seg også til IT-bransjen og leverandørbransjen.

Den presenterer en omfattende og systematisk gjennomgang av helsetjenestens utvikling, fra en papirbasert og manuell tjeneste til en fremtidig digitalisert helsetjeneste. Boken fremhever hvordan digitaliseringen kan bidra … Velkommen til boklansering! Gyldendal Akademisk har gleden av å invitere til lansering av Den digitale helsetjenesten av Hans Nielsen Hauge.

Dersom du heller vil fortsette å få brevet på papir må du reservere deg mot elektronisk I en debattartikkel i Dagbladet nylig, trekker imidlertid Allmennlegeforeningen digitale helsetjenester fram som en motsetning til hva den offentlige helsetjenesten forsøker å oppnå. Den digitale helsetjenesten vokser. Transformasjonen drives av endret forbrukeratferd, teknologisk innovasjon, knappe ressurser og høyere krav til tilgjengelighet.

RELATERTE BØKER