Mitt gårdskjøkken

Mitt gårdskjøkken - Charlotte Holberg Sveinsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlotte Holberg Sveinsen
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Mitt gårdskjøkken.pdf
ISBN
7416821473044

BESKRIVELSE

I denne vakre praktboka inviterer gjestfrie Charlotte Holberg Sveinsen leserne hjem til storgården Hovinsholm, der hun presenterer menyer for årets små og store begivenheter. Her er oppskrifter til alle små og store anledninger gjennom et år, for eksempel, julefest, nyttårsfest og 17. maifest, og her er menyer til konfirmasjon og bryllup. Mindre høytidelige anledninger som sommerfrokost, søndagsbrunsj og venninnekveld er også med. Foruten å by på et vell av menyer og oppskrifter, har boka inspirerende tips til borddekking og servering og ikke minst lure råd fra en dreven vertinne - om hvordan du skaper avslappet stemning, lager mat til riktig mange, hvordan du kutter noen svinger. Boka har flotte bilder fra Hovindsholm gård og gode oppskrifter som er enkle å følge.

Søtt & godt fra Skafferiet. Charlotte Holberg Sveinsen.

Legg i ønskeliste. Mitt ønske er å gjenskape noe av den atmosfæren som var der. Jeg kommer nok aldri bort fra det, barndomsminnene vil alltid være min største inspirasjonskilde selv om alt nå skal settes inn i en ny tid.

RELATERTE BØKER