Innvandringen til Norge; 900-2010

Innvandringen til Norge; 900-2010 - Grete Brochmann, Knut Kjeldstadli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Brochmann, Knut Kjeldstadli
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Innvandringen til Norge; 900-2010.pdf
ISBN
6027600540353

BESKRIVELSE

En konsentrert og allsidig beretning om mer enn tusen år med innvandring - fra år 900 til 2010. Til Norge kom klostermunker, hanseater, rallarer, gjestearbeidere, arbeidsinnvandrere, flyktninger og asylsøkere. Hvem var de første, hvor kom de fra og hvorfor kom de hit? Innvandringen skaper forandring i arbeidsliv, forvaltning, velferd og kultur. Hvilke fag, kunnskaper og skikker har nykommerne brakt med seg? Hvordan ble de møtt her i landet? Brochmann og Kjeldstadli har sett nærmere på kulturelle forskjeller, og på hvordan religiøse og kulturelle konflikter blir håndtert. De forteller om politiske, juridiske og sosiale endringer som har fulgt i kjølvannet av innvandringen. En fruktbar debatt fordrer solide fakta. Denne boken er spekket med historisk kunnskap, relevante analyser og statistikk.

enn tusen år med innvandring - fra år 900 til 2010. Til Norge kom klostermunker, hanseater, rallarer, gjestearbeidere, arbeidsinnvandrere, flyktninger og asylsøkere.

Nettoinnvandring er innvandring minus utvandring. Innvandringen til Norge 900-2010 "Et kunnskapsrikt overbygg til et brennbart tema." Aftenposten . En konsentrert og allsidig beretning om mer enn tusen år med innvandring - fra år 900 til 2010.

RELATERTE BØKER