Hvordan skrive krim på 1-2-3

Hvordan skrive krim på 1-2-3 - Henrik Lange | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Lange
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Hvordan skrive krim på 1-2-3.pdf
ISBN
6224366764690

BESKRIVELSE

Lær å skrive en krimsuksess med noen enkle triks og tips. Har du noen gang lest en bestselgerkrim og tenkt: det der kunne jeg ha skrevet bedre selv? Problemet er bare å sette ned og skrive noen hundre sider, og sånt blir man jo sliten av. Den svenske tegneren og forfatteren Henrik Lange har laget en mal for hvordan man skrur sammen en suksesskrim på 1-2-3. Møt den loslitte etterforskeren Åge Larsen i hans jakt på morderen fra Bollebygd. Underveis vil du få tips og oppskrift på hvordan en god krim skal bygges opp. Marklund, Nesbø, Holt og Mankell må passe seg, snart er det duket for tronskifte på bestselgertoppen!

Har du noen gang lest en bestselgerkrim og tenkt: det der kunne jeg ha skrevet bedre selv? Problemet er bare å sette ned og skrive noen hundre sider, og sånt blir man jo sliten av. Den svenske tegneren og forfatteren Henrik Lange har laget en mal for hvordan man skrur sammen en suksesskrim på 1-2-3.

Si det. Og ikke si noe annet. Sidetall settes som regel nederst på siden.

RELATERTE BØKER