Anne Franks dagbok

Anne Franks dagbok - Anne Frank | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Frank
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
Anne Franks dagbok.pdf
ISBN
7768150177917

BESKRIVELSE

Ingen skildring av en jødisk families skjebne under annen verdenskrig har vel nådd ut til så mange mennesker som Anne Franks dagbok. Den unge pikens beretning om de to årene hun og hennes nærmeste levde i dekning for nazistene, er blitt en klassiker.Denne nyoversettelsen inkluderer partier som har vært utelatt i tidligere utgaver og fører oss enda dypere inn i Anne Franks verden. Hennes helt særegne skrivestil gir et nyansert og nært innblikk i tanker og følelser, drømmer og lengsler - og forventninger til fremtiden.

Anne Frank skrev ofte nedlatende om sin mor, men ga også uttrykk for skam over det. Først etter Otto Franks død i 1980 ble hele dagboken tilgjengelig for offentligheten. Ingen skildring av en jødisk families skjebne under annen verdenskrig har vel nådd ut til så mange mennesker som Anne Franks dagbok.

E-bok finns på Youtube eller via språkkursen på akelius.se Där finns ... Anne Frank (1929-1945) var 13 år när hon tvingades fly från Tyskland till Nederländerna under andra världskriget. Hon skrev dagbok i två år, när hon var gömd med sin familj i Amsterdam ... Pris: 215,-.

RELATERTE BØKER