Vern & virke: Hus og tradisjoner

Vern & virke: Hus og tradisjoner - Else Rønnevig | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Rønnevig
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
Vern & virke: Hus og tradisjoner.pdf
ISBN
5828401511333

BESKRIVELSE

Forlagets omtale: Hjelp! - Hundrevis av bruksbygninger i den norske fjellheimen råtner på rot. Nytter det å kjempe mot dette? ? Ja, det nytter, les og lær om hvordan! Er du håndverker med interesserte for gamle hus og teknikker? Ønsker du å vite mer om mat- og setertradisjoner? Les om hvordan andre har utført redningsaksjoner på sine støler og hus. Her kan du lære om redning av en støl, arrangere kurs i tørrmuring, muring med leire, tekking med skifer, flekking av never, oppsetting av gjerder, bygge liten utendørs bakerovn eller lære om vedlikehold av eldre vinduer. Fargebruk og interiør. Hvor søke støtte og litteraturanbefalinger. Ypperlig til som informasjon og inspirasjon i yrkesskolene. 370 sider, 980 illustrerende og vakre bilder. Den ultimate gavebok for alle mellom 30 og 80 år. Bestill på: [email protected] Ingen portoutgifter om det bestilles et utvalg på minimum 5 av bøkene hennes. Else Rønnevig mottok i 2012 Kongens Fortjenestemedalje, for sin 30 års kamp for vern av norsk bygningsarv. I mai 2014 mottok Else Rønnevig den høythengende Olavsrosa fra Norsk Kulturarv for sitt landsomfattende formidlingsarbeid. I 2015 mottok hun Riksantikvarens kulturminnepris.

Hundrevis av bruksbygninger i den norske fjellheimen råtner på rot. Nytter det å kjempe mot dette?? Ja, det nytter, les og lær om hvordan! Påsketradisjoner.

ISBN 9788205389953, 2008, Bennedichte C. Rappana Olsen, m.fl. Selv har Else Rønnevig lang erfaring med renovering, og nå er hun er ute med boken «Gamle hus - inspirasjon og gode råd».

RELATERTE BØKER