Organisere og lede

Organisere og lede - Ragnhild Kvålshaugen, Grete Wennes, Jon Gunnar Nesse | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Kvålshaugen, Grete Wennes, Jon Gunnar Nesse
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Organisere og lede.pdf
ISBN
5833109722410

BESKRIVELSE

Organisere og lede. Dilemmaer i praksis er en innføringsbok i organisasjon og ledelse. Boken formidler fagområdet på nye måter og på studentenes egne premisser. Forfatterne legger vekt på praksis det som skjer i organisasjoner og belyser og diskuterer ulike dilemmaer som oppstår i organisasjoner. Læreboken har gjennomgått en omfattende revisjon og også blitt utvidet med noen nye temaer, bl.a. på bakgrunn av tilbakemeldinger som er kommet fra brukerne av boken. Boken er rikt utstyrt med konkrete og faktiske eksempler fra blant annet aviser og tidsskrifter, som både helt ferske studenter og de med lang fartstid i ulike organisasjoner kan kjenne seg igjen i og ha nytte av å lære mer om og diskutere. Organisere og lede. Dilemmaer i praksis er først og fremst rettet mot bachelor-studenter i økonomi og administrasjon. Boken er også relevant for andre studenter, på både bachelor- og masternivå. Videre kan ansatte og ledere i norsk arbeidsliv ha god nytte av boken.

Mens spesialisthelsetjenesten er en statlig eid og linjestyrt tjeneste, styres de kommunale tjenestene på lokalt nivå gjennom en rekke lover og forskrifter. Tittel: Organisere og lede, Forfatter: Kvålshaugen, Ragnhild, og Wennes, Grete, Omtale: Organisere og lede. Dilemmaer i praksis er en innføringsbok i organisasjon og ledelse.

Boken formidler fagområdet på nye måter og på studentenes egne premisser. Forfatterne legger vekt på praksis det som skjer i organisasjoner og belyser og diskuterer ulike dilemmaer som oppstår i organisasjoner. Organisere og lede 570,- heftet.

RELATERTE BØKER