Hoppuka

Hoppuka - Thomas Karlsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Karlsen
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Hoppuka.pdf
ISBN
9629218781487

BESKRIVELSE

Hoppuka er en vindskeiv og fornøyelig reiseskildring fra de tysk-østerrikske hoppukebyene. Det er en reise inn i et besynderlig og fargerikt univers som sjeldent fanges opp av TV-kameraene, befolket av ompaorkestere, polske turister og pratsomme russiske sportsjournalister. Men det er også en bittersøt reise i tid, tilbake til hoppsportens gullalder, da hele Norge satt klistret til TV-skjermen første nyttårsdag og ventet timevis på første norske hopper, for kunne å oppleve at denne hopperen landet på kulen.Thomas Karlsen er forfatteren bak Claus Lundekvams kritikerroste og bestselgende selvbiografi.

Men det norske håpet klarte ikke å tukte Dawid Kubacki i det avgjørende rennet i Bischofshofen. Norge fikk en fantastisk start på det tredje rennet i den tysk-østerrikske hoppuka da Johann André Forfang klinket til med 131 meter i sin tidlige duell mot japaneren Keiichi Sato. Forfangs gode hopp holdt til ledelse helt til det gjensto elleve hoppere i første omgang.

desember 2018 til 6. januar 2019. Marius Lindvik (21) forbløffer i Hoppuka og skaper overskrifter i Østerrike.

RELATERTE BØKER