Elsket og savnet

Elsket og savnet - Endre Ruset | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Ruset
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Elsket og savnet.pdf
ISBN
4497793896703

BESKRIVELSE

Elsket og savnet er en samling intense dikt om døden i livet og i litteraturen, om sjokket og sorgen et dødsfall bringer med seg. Boka er dessuten en poetisk katalog over melankoli og tapt kjærlighet. Elsket og savnet er Endre Ruset første bok på ni år, og et etterlengtet comeback til poesien.

Hele lørdag eftersøgte politiet den 32-årige Iuliia Tytarchuk - og der blev ledt både i Aarhus og i Randers. Elsket og savnet ebok. 201,-Veil.

- Alle våre spørsmål om hvorfor forblir ubesvart, sa hun. «Du er høyt elsket og dypt savnet», het det i en hilsen fra storebror og foreldre. «Vi savner deg, Hedda, du ble tatt fra oss så brått, og det føles så urettferdig», het det i hilsenen fra venner på folkehøyskolen.

RELATERTE BØKER