Det zoologiske mangfoldet

Det zoologiske mangfoldet - Eline Benestad Hågvar | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eline Benestad Hågvar
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
Det zoologiske mangfoldet.pdf
ISBN
9106431606761

BESKRIVELSE

Denne grunnboka for universitets- og høgskolestudier gir en relativt detaljert oversikt over det zoologiske system. Her vises hvordan de forskjellige rekker og klasser står evolusjonsmessig i forhold til hverandre, hva som er karakteristisk for de forskjellige gruppene og hva som skiller dem. Det legges mest vekt på ytre bygning, biologi og eksempler fra vanlige norske arter. Boka har liste over zoologiske faguttrykk med forklaringer, stikkordregister og litteraturliste.

Universitetsforlaget Kvammen, Per Ivar, Sigmund Lie, Gunnar Christian Nyhus, Trond Vidar Vedum & Torbjørn Ødegaard 2014. - Det biologiske mangfoldet i havet har gjennomgått store endringer de siste 500 millioner år. Disse endringene kan knyttes til jordens geologiske utvikling.

Slik kunnskap er også nødvendig for å forstå økologi. Dyrene viser en enorm variasj Pris: 518,-.

RELATERTE BØKER