Den arktiske drømmen

Den arktiske drømmen - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
12,80 MB
FILNAVN
Den arktiske drømmen.pdf
ISBN
2926284910493

BESKRIVELSE

Den arktiske drømmen er en praktfull og meditativ billedbok fra den arktiske delen av Nord-Norge (Nordland, Troms og Finnmark). Lars Saabye Christensen fanger leseren inn i en tekst om vind, hav, tid og stillhet, fulgt av ca.80 fabelaktige fotografier av Trym Ivar Bergsmo. En oppfølger til bestselgeren Den andre siden av blått (1997). En bok for alle som er opptatt av naturen, kloden, og tiden som går. Ekstra nedslagsfelt i Nord-Norge. Ypperlig gavebok, også for turister.Finnes også i engelsk versjon.

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag. - Den store drømmen er at vi skal finne stoffer med egenskaper som kan brukes til å utvikle nye medisiner for mennesker, sier Paulsen. Skattejakt i naturen.

Språket er enkelt, Kjøp Den arktiske drømmen fra Norske serier Den arktiske drømmen er en praktfull og meditativ billedbok fra den arktiske delen av Nord-Norge (Nordland, Troms og Finnmark). Lars Saabye Christensen fanger leseren inn i en tekst om vind, hav, tid og stillhet, fulgt av ca.80 fabelaktige fotografier av Trym Ivar Bergsmo. Den arktiske drømmen.

RELATERTE BØKER