Argumentasjonsteori

Argumentasjonsteori - Magne Reitan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Reitan
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Argumentasjonsteori.pdf
ISBN
5424451157468

BESKRIVELSE

Denne boken gir en introduksjon til moderne argumentasjonsteori. Den tar opp tradisjonelle temaer som tolkning, presisering og definisjon, ulike argumentative strukturer og evaluering av argumenter. Boken drøfter induktive argumenter, analogiargumenter, argumenter om årsak og virkning m.m., og tar også for seg moderne feilslutningsteori. Et appendiks omhandler normativ og etisk argumentasjon. Boken er den bredeste fremstillingen av moderne argumentasjonteori på norsk, og er skrevet med utgangspunkt i nyere internasjonal utvikling på feltet. Magne Reitan er ansatt ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved NTNU. Han har i en årrekke undervist i logikk og argumentasjonsteori. Hans forskningsområde er også innenfor argumentasjonsteori.

Ved fullført emne har studenten kjennskap til utvalde filosofiske emne som har relevans for samfunnsvitskapen, til dømes kunnskapsteori, etikk, politisk filosofi og språk- og argumentasjonsteori. A: Språk og argumentasjonsteori B: Vitenskapsfilosofi. Ex.fac Fellesdel Etikk Vitenskap og rasjonalitet Variantdel Lingvistikk .

Få dagens filosofi-sitat på email Tips oss om gode ex-phil linker Send inn dine ex.phil-notater (2016) Argumentasjonsteori. Fagbokforlaget.

RELATERTE BØKER