Viltet

Viltet - Olav Hjeljord | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Hjeljord
DIMENSJON
10,15 MB
FILNAVN
Viltet.pdf
ISBN
2525951856532

BESKRIVELSE

Ta del i kunnskap samlet gjennom mer enn 30 år! En praktbok som omhandler biologien til alle våre viltarter og utfordringen innen forvaltningen som overbeiting, jakt og reduksjon av leveområder. Praktfullt gjensyn med "Viltet" ... en av de store klassikere om vilt og viltforvaltning, Arendal Tidende 2008, (terningkast 6).

Ved bruk av lette haglmaterialer som stål, bør du gå opp to haglnummer i forhold til tyngre haglmaterialer . SPREDNING Er viltet dødt varsler politiet til Statens vegvesen som sender ut mannskap for å hente dyret.

Kartleggi ng av viltområ der og sta tus f or viltartene ; Forfattere: Gunvar Mikkelsen har stått for ny tekst og revidering av rapporten. I tillegg har det vært bidrag fra Tore Michaelsen om flaggermus .

RELATERTE BØKER