Matematiske horisonter

Matematiske horisonter - Gert Monstad Hana, Ragnhild Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Monstad Hana, Ragnhild Hansen
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Matematiske horisonter.pdf
ISBN
5366468489241

BESKRIVELSE

Hana og Hansen gir i denne boka en fortellingsbasert innføring i sentrale tema innenfor matematisk analyse. Den ser på begrep som integrasjon, derivasjon, antiderivasjon, grenseverdier, differensial- og differenslikninger. Den knytter til ulike anvendelsesområder og har en bevisst tilgang til matematiske tilnærmingsmåter og prosesser. Det er lagt opp til at lesere møter boka for å lære matematisk analyse og for å få innsikt som fremtidige lærere. Leserne får derfor anledning til å ta del i matematiske tankeganger og prosesser, de erfarer generell matematisk aktivitet, og får metaperspektiv på egen og andres læring. Det oppfordres til matematisk utforsking - til å utvikle egne spørsmål og eksempel. Boka er skrevet ut ifra Nasjonale retningslinjer for grunnskolelærerutdanningen 5. - 10. trinn, Matematikk 2. Den er rettet mot lærerstudenter, lærere og andre som ønsker en alternativ tilnærming til matematisk analyse.

Postadresse: Postboks ... Kjøp 'Matematiske horisonter, matematisk analyse for lærerutdanningen' av Gert Monstad Hana fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788290898675 Horisonter følger kompetansemålene i læreplanen av 2006.

A2 - Andersen, Mette Minor Matematiske horisonter demonstrerer hvordan matematisk teori bliver omsat til praktisk anvendelse. Med en række historiske og moderne eksempler gennemgås matematikkens udvikling og fremskridt, og med udgangspunkt i så forskellige emner som blandt andet zoologi, cola-automater, robotter, cykelløb, Mars-landinger og skovbrande vises matematikkens enorme betydning for samfundet og for vores ... Matematiske Horisonter væsken i mavesækken, og dere! er trænger sto" et igennem mavesækkens eller tarmenes vægge ud i blodet.

RELATERTE BØKER