Håndbok i barnebibliotekarbeid

Håndbok i barnebibliotekarbeid Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Håndbok i barnebibliotekarbeid.pdf
ISBN
5470397198921

BESKRIVELSE

Vi må kjempe for barns og unges rett til å ta del i litteraturens skatter, slik at kunnskap og opplevelse blir en allmenn rett. Barnebibliotekarene skaper slike allmenne rom for opplevelse og medvirkning for barn og unge på det lokale biblioteket. Målet med denne boka er å fokusere på noen av feltene som barnebibliotekarer og andre formidlere av barne- og ungdomsbøker arbeider med til daglig. Den presenterer blant annet tips og ideer om hvordan man kan arbeide og bidra til en mer helhetlig forståelse av formidlingen. Forfatterne Eirik Newth og Per Olav Kaldestad, illustratøren Svein Nyhus, medieforskeren Faltin Karlsen og mange erfarne barnebibliotekarer har bidratt til en spennende og variert bok. Den er skrevet spesielt for bibliotekstudenter, men egner seg for alle som er opptatt av litteraturformidling til barn og unge. Redaksjonen representerer ulike interessefelt når det gjelder barnebokformidling og barnebibliotekarbeid, og består av utøvende barnebibliotekarer med stor glød og entusiasme for barne- og ungdomsboka. Komiteen er tilknyttet Norsk Bibliotekforenings spesialgruppe for bibliotekvirksomhet blant barn og unge (BUF) og var BUFs styre 2000-2002.

i ODA) Astrid Holmefjord (et al.). Håndbok i barnebibliotekarbeid: å formidle litteratur til barn ... http://www.bibforb.no/filestore/BIKA/BIKA/bk0401.pdf Les Skam; sesong 4; Sana boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Vi må kjempe for barns og unges rett til å ta del i litteraturens skatter, slik at kunnskap og opplevelse blir en allmenn rett. Håndbok i barnebibliotekarbeid: å formidle litteratur til barn Av Astrid Holmefjord, Thomas Brevik, Bente Bing Kleiva, Åshild Sæle, Ragna Helene Vestrheim Forlag Fagbokforl. ISBN 9788276749441 Utgitt 2003, Myk perm.

RELATERTE BØKER