Den nye norsken?

Den nye norsken? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Den nye norsken?.pdf
ISBN
6816809305932

BESKRIVELSE

Artikkelsamlinga drøftar språklege sider ved globaliseringa, og ønskjer å ta opp spørsmålet om korleis den nye situasjonen endrar språksamfunnet vårt og korleis han eventuelt gir nye vilkår for å utvikle språkinnsikter og språkholdningar. Bidragsytarane har alle vore knytt til prosjektet "Den nye norsken. Norsk språk i nærkontakt med andre språk" ved universitetet i Bergen.

Guleed Abdi, født og oppvokst i Norge av somaliske foreldre, lever midt oppi det, og har her samlet de 200 vanligste slangordene som blir brukt daglig i det miljøet han er i på Oslos østkant. Bok Den klønete skytsengelen Arto Paasilinna pdf. Bok Den lille tilknytningsboka Heine Vihovde Vestvik pdf.

6/28/2013 2:37:02 PM. Š 2013 Kagge Forlag AS Omslagsdesign: Carina Holtmon Omslagsillustrasjon: Carina Holtmon, ikoner: ... Her er de nye læreplanene for grunnskolen og gjennomgående fag i videregående opplæring.

RELATERTE BØKER