Alvorlig lykkelig

Alvorlig lykkelig - Gunn Hild Lem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Hild Lem
DIMENSJON
8,75 MB
FILNAVN
Alvorlig lykkelig.pdf
ISBN
7082421046717

BESKRIVELSE

Går det an å bli lykkelig for den som alltid er litt for sliten, har litt for mye smerter eller alltid er litt for bekymret for alt fra regninger til plutselig død? Det er i alle fall ikke alltid så lett. For den som i tillegg har opplevd tap eller traumer, kan gleden kjennes flyktig, mens vonde følelser og tanker lett slår rot. Så hvordan finne lykken fra et slikt utgangspunkt? Fem år etter at Gunn Hild Lem mistet mannen sin, tenkte hun at hun at måtte i hvert fall prøve. Livet var for kort til å la det være. Hun bestemte seg for å søke i historien, i selvhjelpsbøkene, i vitenskapen, i filosofien, i religionen, i maten, i meditasjonen, i hjerneforskningen og i yogaen. Hun vendte seg innover og utover, snakket og leste og reiste og gravde. Resultatet er både en dypt personlig og samtidig bred og allmenn fremstilling av hva lykke kan være og hvordan vi kan kjenne den, selv med de mest elendige utgangspunkt. Alvorlig lykkelig er en annerledes selvhjelpsbok, en populærvitenskapelig ekspedisjon og en dypt personlig beretning om jakten på et bedre liv.

Eksperter har ifølge nettavisen Sparkpeople funnet flere faktorer lykkelige mennesker synes å ha til felles. Den gode nyheten? Lykke handler slett ikke bare om gener eller innstillinger du var født med. Mitt liv fra barndom og frem til jeg giftet meg var nok ikke helt A4.

Se flere bøker fra Gunn Hild Lem. Lykkelig har masse garn i forskjellige garn kvaliteter fra Sandnes Garn, Dalegarn, Du Store Alpakka, Kauni, Tusindfryd og Knitting for Olive. Vi har stor fagligkunnskap og veileder deg gjerne med ditt strikke prosjekt. For å finne ut hvor lykkelig du selv er, så ta NRKs lykketest.

RELATERTE BØKER