Voltige - en sport for deg?

Voltige - en sport for deg? - Andrea Titzman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrea Titzman
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Voltige - en sport for deg?.pdf
ISBN
6075704959672

BESKRIVELSE

Voltige kombinerer på en flott måte hesteinteressen til barn og unge med en mangesidig bevegelsestrening. Her blir likevekt, spenst og utholdenhet trent, og alltid forbundet med lek og moro. Forfatteren behandler alle tema rundt voltige, fra å omgås hester til forberedelser til voltigetimene og gymnastikkøvelser. Hun har også med nyttig informasjon om voltigekonkurranser, og boka avrundes med en spørrelek for å sjekke hvilke kunnskaper som leseren har fått med seg. Andrea Titzman har i 20 år drevet med kursing av voltige og -instruktører. Hun leder også den tyske interesseorganisasjonen "Voltigesirkelen".

GK Elites nya lagerkollektion 2020-2021. Massor av nyheter för både träning och tävling.

We have teams and individuals on all levels! On this page you can follow us on... Voltige i Norge / Vaulting in Norway, Kleppe. 452 liker dette.

RELATERTE BØKER