På utflukt i Eventyrhagen

På utflukt i Eventyrhagen - Morten Mæhre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Mæhre
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
På utflukt i Eventyrhagen.pdf
ISBN
9266936284303

BESKRIVELSE

En av årets beste bildebøker fra en av landets dyktigste naturfotografer! Heidi Havre har et unikt samspill med dyrene, noe som resulterer i fantastiske øyeblikksbilder som ingen har sett lignende til. Dette er bok for alle som er nysgjerrige på dyrene. Alder er uvesentlig. Under pelsen er vi alle like.

- 48 sider : illustrasjoner i farger. God, leselig skrift Alder: 3-9 år I denne bildeboka er det samlet mange unike øyeblikks fotografier av nysgjerrige dyr i den norske naturen. Kjøp På utflukt i Eventyrhagen fra Tanum En av årets beste bildebøker fra en av landets dyktigste naturfotografer! Heidi Havre har et unikt samspill med dyrene, noe som resulterer i fantastiske øyeblikksbilder som ingen har sett lignende til. Eventyrhagen er en 5 avdelings barnehage med egne avdelinger for små og store barn.

- [Sande] : Heidi Havres Eventyrhage, [2019]. - 48 sider : illustrasjoner i farger.

RELATERTE BØKER