Mig selv

Mig selv - Odd Arvid Storsveen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Arvid Storsveen
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Mig selv.pdf
ISBN
3554746051459

BESKRIVELSE

Henrik Wergeland var et enestående individ for sin tid - mest i kraft av sin diktergjerning, men også ved å stå som et patriotisk symbol i tidens politiske strider. I ettertid har han blitt et ikon for periodens nasjonale vekst og fremgang, og fremstilt som en eksponent for en ny og romantisert forfattertype. Slike oppfatninger av den store dikteren kan gjøre oss blinde for at han faktisk tilhørte en tid og en epoke nokså forskjellig fra det moderne Norge. Wergelands ulike roller bør også settes inn i en bredere personlig og samfunnsmessig kontekst, for slik å nyansere bildet av ham. Denne innsikten er et viktig utgangspunkt for biografien om Henrik Wergeland, skrevet av historiker Odd Arvid Storsveen. Biografen spør om Wergeland i sin gjerning søkte mot et ideal som han innerst inne visste var uoppnåelig - og at dette gapet mellom realitet og visjon kanskje var en av årsakene til hans personlige kvaler og ulykker.Mig selv. En biografi om Henrik Wergeland er en stor bok om et kort og intenst liv som fikk stor betydning for det norske samfunnet.

I diktet skriver han om måten han ser på seg selv på, han prøver og forsvare seg selv. Wergeland bruker mange personlige pronomen som jeg, mig, min og mit. Kjøp Mig Selv.

Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side. O, jeg skammer mig for mig selv! 108 Hvor reelle ryktene om hans ville liv var eller ikke var, må de uansett ha spilt en viss rolle for hans mislykkede beiling til Hulda i 1827-28. Plukk fra menyen til Mig Mig Fastfood i Skien og bestill din takeaway på nett - lett som en plett! Hopp til hovedinnhold. Just Eat.

RELATERTE BØKER