Ulveslekt

Ulveslekt - Kristian Overskaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Overskaug
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Ulveslekt.pdf
ISBN
3726772970925

BESKRIVELSE

ULVESLEKT av Kristian Overskaug, Trondheim, er ei bok om dramaene i naturen. Vi følger vi ei ulveslekt gjennom dyrenes mangfoldige liv på Finnskogen, på Sørlandet, nesten til Stockholm - og nesten til Polarsirkelen! Vi kan lese om imponerende vandringer, råskap i kamp på liv og død om revirer og mat, og om konfliktfylte forhold til husdyr og mennesker. Vi får et innblikk i livet på skogen som de færreste av oss ellers har muligheter for. Vi følger tett på dyrenes kamp for tilværelsen. Sau og elg, ulv og bjørn, ørn og kjøttmeis... alle er vi en del av den samme naturen, den samme verden. Den internasjonalt anerkjente kunstneren Egil Torin Næsheim i Fredrikstad har laget fantastiske illustrasjoner som levendegjør handlingen i boka. Elgen gjør sine siste svake spark med frambeina. Slaget er tapt. Ulvene venter bare på at den skal dø. Det gir god mat i noen dager. Mat til dem og etter hvert til andre. Slik er naturen. Full av dramatikk. En dramatikk som berører alle, ville og tamme dyr - og mennesker. Vi er alle av den samme verden... Det er både nærhet og vide perspektiver i Kristian Overskaugs bok om et emne som er særdeles aktuelt nettopp i vår egen tid. Han har mye kunnskap om dyrenes atferd, og har fulgt tett på hendelser og medieoppslag spesielt om ulv og bjørn og elg og sau. Hans bok er informativ og spennende. Det er en dramatisert beretning som i stor grad bygger på faktiske hendelser gjennom de siste 30 år. Den er ikke noe kampskrift for eller imot ulv.

141 sider. Bøker til kr.75 pr.stk: Mannslagerhola og andre fortellinger Skogsfolket i Bjønnemarka Det raser i Haukefjellet Løvene i Kilimatui Køia i Tusterdalen Bøker med flere bøker i ei bok (røde med forfatteren eller et tre på forsiden)til kr.100 pr.stk: Trollelgen/ Det skriker fra Kverrvilljuvet Røyskatt/ Lodden gjest fra skogene/ Ved bjønneåta/ Fjellet drar Reinsbukken på Jotunfjell og ... MIKKJEL FØNHUS (1894-1973) Mikkjel Fønhus inntar en helt spesiell plass blant norske skjønnlitterære forfattere. Ingen andre har som han fortalt om naturen Baffin Babes: 80 dager på ski i arktis Forfatter: Kristin Folsland Olsen, Emma Simonsson, Vera Simonsson, Ingebjørg Tollefsen Ulveslekt av Kristian Overskaug innbundet, 2011, Norsk (bokmål), ISBN 9788291352725.

Gjenstående tid: Sluttdato Startdato: Kjøp. Utropspris: 100,- NOK.

RELATERTE BØKER