Min fars dagbok

Min fars dagbok - Jiro Taniguchi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jiro Taniguchi
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Min fars dagbok.pdf
ISBN
9915687706264

BESKRIVELSE

Vinner av Sproingprisen,utenlandsk klasse 2015Ved sin fars død reiser Yoichi hjem for første gang på femten år. Under likvaken møter han familie og venner og oppdager til sin store skam at faren ikke var den mannen han har gjort ham til. Handlingen i denne fortellingen er lagt til den japanske kystbyen Tottori, der forfatteren selv vokste opp.

Det viktigste med min dagbok er å kunne bruke datamaskin din til å skrive en dagbok, en syvende sans eller en svært enkel avtalebok om du vil. Velg norsk - muligens eneste helnorske dagbok-programmet til PC. "Min fars dagbok" er mesterlig og stillferdig fortalt, og selv ikke hovedpersonens motstridende og kompliserte følelser for faren er vanskelige for leseren å ta del i.

Under likvaken møter han familie og venner og oppdager til sin store skam at faren ikke var den mannen han har gjort ham til. Av en født forbryters dagbok Bestefar er en stokk. Han bor på loftet og banker i gulvet når jeg har sovet og er våt fordi jeg har tisset på meg, og når jeg skal sove og jeg er tørr fordi de har skiftet på meg.

RELATERTE BØKER