Livets tre

Livets tre - Ragnhild Nilsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Nilsen
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Livets tre.pdf
ISBN
9052521773740

BESKRIVELSE

Livets tre er et begrep hentet fra jødisk/ kristen mystikk. Vi finner det også i gammel nordisk tradisjon, som treet Yggdrasil. Dette er en bok for ulike anledninger. Tekster og akvareller er laget for å berike sinnet, berøre sansene og befeste skjønnheten i helt vanlige hverdagsopplevelser - inspirert av trær - gjennom et levd liv: Høst, vinter, vår og sommer. Livets tre er en liten bok som ønsker å gjøre en stor forskjell; å bevege oss til å ta mer kjærlig vare på oss selv og hverandre - og dermed også å hegne om våre trær og vår natur. Raghild Nilsen skriver vakkert om menneskets forhold til naturen og de nære forbindelser. Ragnhild Nilsen er en populær foredragsholder og forfatter av bøker innen bærekraft, kommunikasjon og livsglede. Hun er en pioner for det grønne skiftet, har doktorgrad i filosofi og innovasjon og er en anerkjent internasjonal sosial entreprenør for etisk handel. I Norge regnes Ragnhild ofte som coachingens mor, med inspirasjonsbøker som «Påfyll til livets krukke», «Talekunstens 12 hemmeligheter» og «Perledykkeren.» Hun er også utdannet innen musikk og står bak flere sanger og kunstfilmer omkring klima og miljø. Tekstene i denne boken ble til etter et personlig og sterkt møte med Marianne Andresen og hennes akvareller. Marianne Andresen har illustrert flere bøker og holdt separatutstillinger i inn- og utland. Hun er spesielt opptatt av natur og dyr i sin kunst og ønsker gjennom akvarellene i denne boken å vise den enkle skjønnheten, magien og kraften som finnes i trær - gjennom ulike årstider.

Den tar deg bakover i tid langs stamtreet til nålevende arter helt tilbake til livets opprinnelse. Ikke bare kan du se nålevende dyr og fossile slektninger.

Oppstart på Livets Tre ... Livets Tre 2 dagers workshop med ungdommer + 1 dags opplæring som kursholder. Livets tre er en del av en identitetsskapende prosess hvor treet er en metafor for selve livet.

RELATERTE BØKER