Gullfeber

Gullfeber Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Gullfeber.pdf
ISBN
5917634573912

BESKRIVELSE

Oppholdet i Klondike var et blodslit, men det er likevel en tid onkel Skrue ser tilbake på med stor glede. Han trives som aller best når hardt arbeid krones med rikdom og enda mer rikdom. Og han har utallige historier å fortelle! Enkelte er av den mer bisarre sorten, som da han ble bestevenn med en ... elg! Vi inviterer deg med på gullgraverkonkurranse i Andeby, serverer en historie om da byen ble rammet av gullfeber og byr på forheksede gruver, en tur tilbake til Det ville vesten samt skurker og helter i skjønn forening - alt med gullgraving som en gyllen tråd gjennom hele boken! 512 forgylte sider!

Serien ble produsert og sendt første gang i Norgesglasset i P1. Gullfeber. Barn må få trene enorme mengder om det er der de finner glede.

sendt på NRK i 1966. Gullfeber. Det er i Driva, rett utenfor Granmo Camping, en halv mil sør for Oppdal, at familien Hole har kommet for å lete etter det edle metallet.

RELATERTE BØKER