Mafiela

Mafiela - Hogne Hongset | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hogne Hongset
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Mafiela.pdf
ISBN
6970336496921

BESKRIVELSE

Alf R Jacobsen om MAFIELA: «Rå avsløring av kraftbransjens manipulering for å få el-prisene opp. Dessuten spennende så det holder!» Dagbladet avslører at tidligere olje- og energiminister Fred Kvarme har hatt store beløp på hemmelige kontoer i Seychellene. Kvarme nekter å kommentere, og mediene spekulerer i hvor pengene kommer fra. Siri Wickstrøm kjenner Kvarmes kone Elisa, har også hilst på Kvarme. Avsløringen av Kvarmes hemmelige kontorer i utløser dramatiske hendelser, og Siri blir dratt inn i et spill om store verdier... Kraftmarkedet i Norge ble liberalisert i 1990. Fra da av har kraftbransjen arbeidet systematisk for å presse strømprisene opp til et kunstig høyt nivå. Dette arbeidet fortsetter, med stadig mer kreative løsninger ...

Han mener kraftbransjen manipulerer strømprisene opp her i landet. I 2019 kom så boka Vindbaroner, der Hongset setter søkelyset på vindkraftbransjen. Pris: 302,-.

Dessuten spennende så det holder!» Dagbladet avslører.. I Mafiela er det kraftbransjen som gjelder, og måten han fletter samtidshistorie og dagsaktuelle hendelser, sammen med den oppdiktede historien, er fantastisk bra. Først blir vi kjent med hovedpersonen Siri Wickstrøm, en nevenyttig, rastaflettet "nestenprest" med litteraturstudier bak seg. Hogne Hongset: Mafiela.

RELATERTE BØKER