Jeg har prøvd å bli venn med dyrene

Jeg har prøvd å bli venn med dyrene - Kjersti Bjørkmo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Bjørkmo
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Jeg har prøvd å bli venn med dyrene.pdf
ISBN
4566825812700

BESKRIVELSE

Kjersti Bjørkmos dikt preges av et stort lyrisk overskudd. Diktene har et overraskende og sterkt billedspråk, som utvider erkjennelsesrommet og gir en nostalgisk følelse av poetisk fryd. Jeg har prøvd å bli venn med dyrene er poesi-poesi på den gode måten, hvor bildene er uventede og vektige, morsomme og talende. Les intervju med forfatteren her. Gardinene mumler som om vi var statuer Oldefar klarer ikke å holde munnen lukket. Underkjeven har blitt for tung og synker mot hjertet. For mange dager har krøpet inn i skjelettet. Han er skarp og gal ved vinduet og sier det er ingenting som ordner seg. I leilighetene over gaten ser vi at lamper tennes. Han sier De overgir seg altså én etter én.

Har full forståelse for at det går an å ikke like dem, men man skulle da tro at de har en human side som ikke vil se dem lide. Blir litt sjokkert når de kan bagatellisere grusomme historier ved å si at det bar... Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

Likevel har jeg funnet par dyrebeskyttelsens kontorer i nærheten. Tenker å stikke innom dem og spørre om man kan bli frivillig.

RELATERTE BØKER