Señor Peregrino

Señor Peregrino - Cecilia Samartin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Samartin
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
Señor Peregrino.pdf
ISBN
7794571400261

BESKRIVELSE

Jamilet er usedvanlig vakker, men under klærne skjuler hun et grotesk fødselsmerke. Med håp om å bli som alle andre flykter hun fra Mexico til USA. Hun får som jobb å ta seg av gamle Señor Peregrino, og når han forteller om sin pilegrimsvandring til Santiago de Compostella, forandres alt. Historien om Jamilet fortsetter i La Peregrina.

Hennes debutroman, Drømmehjerte, som først utkom i Nederland og Tyskland i 2004, kom i norsk utgave i 2008. Opprinnelig hadde den tittelen Ghost Heart på engelsk, men fikk senere tittelen Broken Paradise. Vår pris 261,-.

Hun er en nydelig jente, men store deler av kroppen hennes skjemmes av et stygt fødselsmerke. Dette gjør at hun blir en utstøtt i landsbyen, og skolegang blir umulig.

RELATERTE BØKER