Reven og sceneteppet

Reven og sceneteppet - Alda Merini | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alda Merini
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Reven og sceneteppet.pdf
ISBN
8003097912369

BESKRIVELSE

Boken inneholder en samling kjærlighetsdikt, som presenterer en av de mest markante og særegne stemmer i italiensk poesi. Poesien blir ofte omtalt som "visjonær" og forfatterens improviserte, sterkt erotiske ladede kjærlighetslyrikk har ofte mystisk-religiøse undertoner.

Priser. Bastianprisen 2013 for oversettelsen fra italiensk av Alberto Moravias roman De likeglade; Bokklubbenes skjønnlitterære oversetterpris 2009 på kroner 50 000.

Boken inneholder en samling kjærlighetsdikt, som presenterer en av de mest markante og særegne stemmer i italiensk poesi. Poesien blir ofte omtalt som ... Reven og sceneteppet; Den slemmaste dokka i Drammen; Far Goriot; Kollaps; Minsten og den fine kroppen; Gipsyblink; Stille vann; Klinisk genetikk; Skuddene i Violgata; Sjelenes herre; Den norske ølboka; Havneboka; Skagerrak; Poesi ad lib; Vannbåret varme i boliger; For mange tommeltotter; Ingen vei tilbake; kriminalroman; Bunader og ... Alle var klare for premieren til Klatremus og dyrene i Hakkebakkeskogen.

RELATERTE BØKER