Olympos' blod

Olympos' blod - Rick Riordan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
Olympos' blod.pdf
ISBN
4864747974221

BESKRIVELSE

Dette er femte og siste bok i serien Gudene fra Olympos - og en heidundrende avslutning på serien om Percy Jackson.Mannskapet på Argo II med Percy Jackson i spissen står foran sin viktigste kamp noensinne. Gaias kjemper står klar, sterkere enn noen gang. Hvordan kan en håndfull halvguder kunne bekjempe en så mektig fiende? Og hvis Gaia selv skulle våkne, er alt håp ute ...Rick Riordan er forfatter av de kritikerroste og prisbelønnede ungdomsseriene Percy Jackson, Kanekrøniken og Gudene fra Olympos. Riordan har solgt mer enn 35 millioner bøker bare i USA og ble i 2011 kåret til årets beste barnebokforfatter av mer enn 500 000 amerikanske lesere.

Se for øvrig Hellas' høyeste fjell, Olymbos og Kretas høyeste fjell Olimbos. Olympos' blod. Rick Riordan.

En heidundrende avslutning på oppfølgerserien om Percy Jackson.Mannskapet på Argo II med Percy Jackson i spissen står foran den viktigste kampen i sitt liv. Gaias kjemper står ... Kjøp Olympos' blod fra Bokklubber En heidundrende avslutning på oppfølgerserien om Percy Jackson.Mannskapet på Argo II med Percy Jackson i spissen står foran den viktigste kampen i sitt liv.

RELATERTE BØKER