Manilahallen

Manilahallen - Ruth Lillegraven | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Manilahallen.pdf
ISBN
4139173236486

BESKRIVELSE

Som 33-åring blir ho innlagd på Modum bad, med ei kroppsvekt på berre 38 kilo. Birgit, fødd i 1946, gledesbarnet, gutejenta, ho som elskar dyr og skog, bøker og musikk. Korleis blei livet hennar slik? Kvart menneske ber på si historie. Og den historia inneheld kjærleik, smerte, glede, sorg. Det mørkaste mørke og det lysaste lyse. Det er berre å spørje. Snakkar ein saman lenge nok, kjem alt fram til slutt. Slik blei boka du held i handa til. For Birgit finst. Ho svara då Ruth Lillegraven spurde. Manilahallen er biografien om Birgit, skriven som dikt. Eit heilt vanleg - og difor heilt uvanleg - liv, i ei bok du ikkje har lese maken til.

Alt som skjer med Birgit i boka, har skjedd med Berit i ... «Manilahallen» er en biografi over et livsløp. Vi er to om denne boka.

Postadresse: Postboks 36 Sentrum 5803 Bergen. Besøksadresse hovedkontor: Strandgaten 6, 6.

RELATERTE BØKER