Krig og fred

Krig og fred - Leo Tolstoj | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leo Tolstoj
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Krig og fred.pdf
ISBN
4651763539164

BESKRIVELSE

Krig og fred er Tolstojs store epos om Napoleons krigføring mot Russland, og et verk med en enorm bredde. Tolstojs historiefilosofiske betrakninger er en viktig del av romanen, men Krig og fred gir også en suveren fremstilling av livet i Russland på denne tiden, i alle lag av samfunnet, fra de store historiske hendelsene til dagliglivets små episoder. Denne helheten krever et stort persongalleri og mange detaljerte tablåer. Og det beundringsverdige er ikke antallet, men sikkerheten Tolstoj viser i person- og miljøtegning. Denne store, totale beretningen er en av verdenslitteraturens ypperste frembringelser. Dette er en komplett utgave.

218 svar fra våre spesialister innen krig og fred. Ungdom har lurt på det samme som deg, finn svarene her! Lignende emner: Aldersgrenser Asyl og innvandring Bistand Demokrati og valg Europa og verden Forbruker Frivillig arbeid Klima og milj ... Krigen i Syria er forlengelsen, opptrappingen og følgene av det politiske opprøret mot Baath-regimet og president Bashar al-Assad vinteren 2011.

Stiler under dette emnet: Brev fra soldat under 1. verdenskrig.

RELATERTE BØKER