Forstå barnet ditt

Forstå barnet ditt - Stein Erik Ulvund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Erik Ulvund
DIMENSJON
12,47 MB
FILNAVN
Forstå barnet ditt.pdf
ISBN
1237954945560

BESKRIVELSE

Tredje bok i serien Forstå barnet ditt tar for seg barnets fysiske, psykiske, sosiale og intellektuelle utvikling i alderen 5 til 8 år, basert på den nyeste forskningen på området.I tillegg kan du blant annet lese om disse aktuelle temaene: Skolen: læringsmiljøet i klasserommet, hvordan motivere barnet til å gjøre lekser, hvordan unngå prestasjonsangst, samarbeidet mellom hjem og skole, Aktivitetsskolen, prøver og testing Barn og idrett Barn og medier: Hvordan lære barnet kritisk mediebruk? Vold på TV og Internett, bruk av mobiltelefon Kjønnsroller: Hvorfor er gutter og jenter så forskjellige? Hva gjør de på skolen og i fritiden? Seksuell utvikling Barnet i familien: Enebarn, søsken, samlivsbrudd, stefamilier, adoptivfamilier, foreldres og besteforeldres betydning De vanligste problemene i denne alderen: Når barnet ikke vil legge seg eller våkner om natten, sengevæting, matproblemer, hvis barnet lyver og stjeler, lærevansker, erting og mobbing, angst og utrygghet

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Ulvund er professor i pedagogikk, og bokserien Forstå barnet ditt, der han tar for seg spørsmål knyttet til oppdragelse og fysisk og psykisk utvikling helt fra fødselen og nå opp til 16-årsalderen, er både tuftet på bred faglig innsikt og personlige erfaringer som fi rebarnsfar. Vil du forstå barnet ditt bedre? Da er du velkommen på kurs på Familiesenteret. Kurset er gratis for foreldre med barn i alderen 1 måned til 12 år.

innbundet, 2009. Sendes innen 2-5 virkedager.

RELATERTE BØKER