Det ukuelige sinn

Det ukuelige sinn - John Steinbeck | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Steinbeck
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Det ukuelige sinn.pdf
ISBN
3235956157542

BESKRIVELSE

Boka handler om fruktplukkerne i California under depresjonen. Den følger skjebnen til Jim Nolan hvis familie er blitt ødelagt av "systemet". I fortvilelse slutter Jim seg til kommunistene, og blir trukket inn i en streik med leiearbeidere som snart kommer ut av kontroll. Denne romanen er en observasjon av sosialt og politisk opprør, samtidig som den er en historie om en ung manns kamp for en egen identitet.

Denne romanen er en observasjon av sosialt og politisk opprør, samtidig som den er en historie om en ung manns kamp for ... Det ukuelige sinn John Steinbeck. Boka handler om fruktplukkerne i California under depresjonen.

Den følger skjebnen til Jim Nolan hvis familie er blitt ødelagt av "systemet". I fortvilelse slutter Jim seg til kommunistene, og blir trukket inn i en streik med leiearbeidere som snart kommer ut av kontroll.

RELATERTE BØKER