Brent av solen

Brent av solen - Laura Lippman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laura Lippman
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Brent av solen.pdf
ISBN
3505326331995

BESKRIVELSE

Brent av solen er en psykologisk spenningsroman og en forførende og moderne krim-noir som får deg til å minnes mesterverket Postmannen ringer alltid to ganger.Tobarnsmoren Pauline og selgeren Adam møtes på en nedslitt kro i den lille byen Belleville, et sted som virker «lappet sammen av andre byers levninger». Hun har tenkt seg vestover, og han hevder å være på gjennomreise. Likevel blir begge værende. I løpet av sommeren hengir de seg ubønnhørlig til et lidenskapelig kjærlighetsforhold. Men begge holder noe igjen fra den andre - farlige, kanskje dødelige hemmeligheter. Så mister noen livet. Var det en ulykke, eller ledd i en plan? Adam og Polly er nå så fanget i hverandres liv og løgner at ingen av dem vet hvordan de skal unnslippe - ikke engang om de ønsker det. Er kjærligheten sterk nok til å tåle sannheten, eller vil den ødelegge dem?

The accusations of being him a foreign spy are nonsense, and all known that, but a slow process of his life's downfall is already running. Revolusjonshelten oberst Kotov tilbringer en varm og herlig sommerdag sammen med sin kone Marussia og datter Nadia i familiens villa i landlig idyll. På overflaten er alt fred og harmoni.

Av AnonymBruker, Juli 16, 2019 i Kropp og helse. Anbefalte innlegg.

RELATERTE BØKER