Arild Midthun 3

Arild Midthun 3 - Arild Midthun | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Midthun
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Arild Midthun 3.pdf
ISBN
2469666162363

BESKRIVELSE

Arild Midthun har for lengst sikret seg fast plass i Hall of Fame, ikke bare som eminent tegner, men for å si det som det er: fordi vi er stolte av å ha en norsk donaldtegner. For å understreke det patriotiske, er alle historiene i boken skrevet av nordmenn: Olaf Solstrand, Terje Nordberg, Knut Nærum og Tormod Løkling. Redaktøren av seriene er riktignok amerikaner, Byron Erickson, men også han setter pris på det norske samarbeidsprosjektet. Det er nemlig ikke daglig kost i moderne tegneserieproduksjon at tegner og forfatter jobber så tett sammen om utviklingen av en historie. Det forutsetter skapertrang og stor arbeidskapasitet. Heller ikke er det vanlig at en serie lages utfra tegnerens personlige lyster, slik Knut Nærum forteller om i sin kommentar. Har Arild Midthun lyst til å tegne tog, så finner det norske teamet på en historie som har med tog å gjøre. Rart i grunnen at vi ennå ikke har fått en historie som handler om å tegne?

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Arild Midthun.

Kjøp. Herregårdsgrøss (BOK) Arild Midthun 310 00 ... Ønsker du å laste ned en Arild Midthun 3-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Arild Midthun 3 og andre bøker av forfatteren Arild Midthun. HALL OF FAME MIDTHUN 1-4.

RELATERTE BØKER