Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv

Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv - Jarle Waldemar, Karina Waldemar | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Waldemar, Karina Waldemar
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv.pdf
ISBN
7297208963341

BESKRIVELSE

Alle foreldre ønsker det beste for barna sine. I Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv gir Karina og Jarle Waldemar gode innspill og refleksjoner for å hjelpe de voksne til bevisstgjøring i foreldrerollen. Boken tar blant annet opp DISK-profil for barn, som et godt redskap for å bli bedre kjent med barnets oppførsel og personlighet. Les også interessante tanker rundt: Slik kan du være en trygg og tydelig forelder Slik kan du hjelpe barnet ditt til å føle seg elsket og verdifullt Slik kan du sette sunne grenser for barnet ditt Slik kan du få en større forståelse for barnet ditt

Foreldre ser at barnet er i gang med lek og tenker kanskje at barnet ikke vil savne dem resten av tiden, og vil ikke avbryte med å si «ha det». Ofte blir konsekvensen av å snike seg ut det motsatte av intensjonen. Slik hjelper du barna til å holde kontakten med besteforeldrene etter skilsmissen.

Hvis du godtar barnet ditt uansett vekt, ... Daglig fysisk aktivitet og sunne spisevaner er den beste og sunneste måten å kontrollere vekten på. I «Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv» gir Karina og Jarle Waldemar gode innspill og refleksjoner for å hjelpe de voksne til bevisstgjøring i foreldrerollen.

RELATERTE BØKER