Programmering for matematikklærere

Programmering for matematikklærere - Henning Bueie | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Bueie
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Programmering for matematikklærere.pdf
ISBN
5204129888249

BESKRIVELSE

Matematikkfaget har fått en sentral rolle i forbindelse med undervisning i programmering med fagfornyelsen. Denne boka gir matematikklæreren et godt grunnlag for å inkludere programmering i undervisningen.«Programmering for matematikklærere» er en innføringsbok i programmering for lærere og lærerstudenter i matematikk. Boka gir først en kort gjennomgang av hva programmering er, og hvorfor det har en naturlig rolle i matematikkfaget. Med matematiske eksempler fra grunnskole og videregående skole som utgangspunkt får leseren så en grunnleggende innføring i tekstbasert programmering. Til slutt gis noen eksempler på større programmeringsprosjekter.Alle eksemplene i boka er laget i programmeringsspråket Python.Boka er godt illustrert og delt inn i mange små delkapitler, slik at temaene er lett tilgjengelige. Det er oppgaver underveis i delkapitlene og et detaljert løsningsforslag bak i boka.Henning Bueie er førstelektor ved Høgskolen i Innlandet.

Denne boken gir en innføring i programmering for lærere og lærerstudenter i matematikk og har som mål å gi et godt grunnlag for å inkludere programmering i unde «Programmering for matematikklærere» gir først en kort gjennomgang av hva programmering er, og hvorfor det har en naturlig rolle i matematikkfaget. Med matematiske eksempler fra grunnskole og videregående skole som utgangspunkt får leseren så en grunnleggende innføring i tekstbasert programmering. «Programmering for matematikklærere» er en innføringsbok i programmering for lærere og lærerstudenter i matematikk.

Lær deg mer om programmering til bruk i matematikkundervisningen. Studiet passer for deg som underviser i ungdomsskolen, men også relevant for lærere på mellomtrinn og for de som underviser matematikk første året på videregående skole. Matematikkfaget har fått en sentral rolle i forbindelse med undervisning i programmering med fagfornyelsen.

RELATERTE BØKER