Organer i lange baner

Organer i lange baner - Andrea Freund, Lucia Schmidt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrea Freund, Lucia Schmidt
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Organer i lange baner.pdf
ISBN
6563146364530

BESKRIVELSE

I Organer i lange baner får du vite alt om våre mindre kjente organer.Vet du hvor milten sitter, og hva den er godt for? Hvorfor vi ikke kan puste uten hjernestammen, og at halebeinet spiller en viktig rolle for kroppsholdningen vår? De fleste kjenner de store organene våre, som hjerte, tarm og lunger. De mindre organene blir derimot som oftest undervurdert, til tross for at vi er like avhengig av dem som av de store. For navlen er virkelig mer enn bare en lo-samler, og burde man egentlig være huleforsker for å skjønne hvilken nytte bihulene våre har? Forfatterne Andrea Freund og Lucia Schmidt beskriver på forståelig og underholdende vis hvordan alt mellom hode og tær samarbeider og kommuniserer, og hvorfor vi bør verdsette kroppens finstemte maskineri og lære oss å lytte til det.En bok som er morsom og overraskende, og som i tillegg sørger for bedre helse ved praktiske råd og øvelser.

En voksen person har et blodvolum på om lag fem liter som hjertet pumper gjennom kroppens blodårer i et kretsløp. . Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til i lange baner.

Var sikker på at det var en avansert kake å lage, men dengang ei. I lange baner - Forskning.no I lange baner I Lange Baner betyr omtrent det samme som De Fleste. Se alle synonymer nedenfor.

RELATERTE BØKER