Lommeordbok; til bruk i helse- og omsorgstjenesten

Lommeordbok; til bruk i helse- og omsorgstjenesten Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Lommeordbok; til bruk i helse- og omsorgstjenesten.pdf
ISBN
7411716453506

BESKRIVELSE

Lommeordbok . Til bruk i helse- og omsorgstjenesten, bygger på tidligere utgaver utarbeidet av daværende Undervisningssykehjemmet i Oslo, Abildsø bo- og rehabiliteringssenter under navnet: Lommeparlør til bruk i pleie- og omsorgstjenesten (2007) og Lommeordbok . Til bruk i pleie- og omsorgstjenesten (2015). Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Oslo har i samarbeid med Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse, revidert og utvidet boka.

Hvilken kompetanse det er behov for, vil avhenge av hva du har av opplæring fra før, og hvordan pandemien utvikler seg. tjenesteutforming og tjenesteyting i alle deler av helse- og omsorgstjenestene. En endret pasientrolle, krav om kunnskapsbaserte tjenester, mer bruk av teknologi og avanserte legemidler, samhandling på tvers av nivåer, fagområder og spesialiteter vil stille nye krav både til ledere og til ansatte i helse- og omsorgstjenestene. Bruk av velferdsteknologiske løsninger kan bidra til økt trygghet, og bedre tjenester for brukere og pårørende.

15 om statlig tilsyn med helse- og omsorgstjenesten m.m. (helsetilsynsloven) § 7, lov 2.

RELATERTE BØKER